Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MIKAEL-REIKIHOITO

Mikael-Reiki on uskomattoman kaunis ja voimakas uuden ajan hoitomuoto, joka on kanavoitu Arkkienkeli Mikaelilta. Mikael onkin itse vahvasti mukana hoitotapahtumassa, voit tuntea hänen upean energiansa hoidon aikana. 

Hoidossa maadoitumme yhdessä moneen kertaan hakien samalla korkeinta mahdollista Valon energiaa hoitoon mukaan. Koko energiakehosi puhdistetaan ja aktivoidaan, samoin kuin kaikki chakrasi.

Hoito on lempeä, mutta silti tehokas, auttaen sinua eteenpäin elämässäsi ja purkaen sen hetkistä stressiä ja kuormitusta kehostasi ja mielestäsi. Mikael-Reiki vaikuttaa kehossasi kolmesta neljään viikkoon. Yleensä heti hoidon jälkeen olo on parempi, rentoutunut ja kirkastunut. Muita muutoksia voit huomata viimeistään parin viikon sisällä. Optimaalista onkin ottaa hoito muutaman hoidon sarjana, jolloin puhdistus ja tasapainotus pysyy pitempään ja mukaan tulee hoitavaa ja ylläpitävää elementtiä.

Hoito kestää noin tunnin ja sen hinta on 63€. Jos haluat samassa yhteydessä Emotional Release -hoidon (katso tarkemmin täältä), hinta on syyskuun loppuun saakka 100€

Sinun on myös mahdollista ottaa samalla Emotional Release eli tunteiden vapautushoito eteerisillä öljyillä, se tehdään energiahoidon jälkeen, molemmat hoidot yhteensä 100€. Tutustu Emotional Release hoitoon tästä.

Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla.
Hoidot torstaisin Espoon Nokkalanpuistossa.