Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

UUDEN AJAN ENERGIAHOITO

Oma energiahoitotaustani löytyy Solar Fusion Treatmentista ja Reikistä. Vuonna 2019 mukaan tuli Uuden Ajan Energiat ja kokonaisuus on uskomattoman kaunis ja voimakas kanavoitu hoitomuoto. 

Hoidossa maadoitan sinut useaan kertaan Maatähtichakraan, hakien samalla korkeinta mahdollista Valon energiaa hoitoon mukaan. Koko energiakehosi puhdistetaan ja aktivoidaan, samoin kuin kaikki chakrasi.

Hoito on lempeä, mutta silti tehokas, auttaen sinua eteenpäin elämässäsi ja purkaen sen hetkistä stressiä ja kuormitusta kehostasi ja mielestäsi. Hoito vaikuttaa kehossasi kolmesta neljään viikkoon. Yleensä heti hoidon jälkeen olo on parempi, rentoutunut ja kirkastunut. Muita muutoksia voit huomata viimeistään parin viikon sisällä. Optimaalista onkin ottaa hoito muutaman hoidon sarjana, jolloin puhdistus ja tasapainotus pysyy pitempään ja mukaan tulee hoitavaa ja ylläpitävää elementtiä.

Hoito kestää noin tunnin ja sen hinta on 70€. Jos haluat samassa yhteydessä Emotional Release -hoidon (katso tarkemmin täältä), hinta on 120€

Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla.

Hoitoja teen toistaiseksi asiakkaan kotona.