Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MITÄ VALMENNUS ON
Elämme mielenkiintoista aikaa, jossa haasteita riittää, sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Nämä haasteet kehittävät meitä jatkuvaan muutokseen ja kasvuun. Ne johtavat myös tasapainon löytämiseen työn ja muun elämän välillä, mistä voi seurata väsymystä, stressiä ja vaikeutta tehdä valintoja omassa tienhaarassa. Vaikka ympärillämme olevat asiat voivat muuttua, sinä itse pysyt kuitenkin mukana omassa elämässäsi. Panostamalla omaan itseesi, panostat samalla omaan pääomaasi, olet aina mukana huolimatta muuttuvasta ympäristöstä. Juuri tässä asiassa valmennus astuu mukaan kuvioon, antamalla sinulle uusia oivalluksia itsestäsi ja elämästäsi. Löydät omat voimavarasi ja hyvinvointisi, koska ansaitset antoisan ja iloisen elämän.
Elämäntaidon valmennus on oman polun rakentamista kohti toiveidesi mukaista elämää, joka auttaa nauttimaan nykyhetkestä, löytämään omat tavoitteesi työssäsi, elämässäsi ja ihmissuhteissasi. Valmennuksessa luot oman toimivan suunnitelman, jonka avulla löydät omat asettamasi tavoitteet valitsemillasi elämänalueilla.


KENELLE VALMENNUS SOPII?
Elämäntaidon valmennus sopii kaikille, jotka tarvitsevat apua ratkaisujen löytämisessä. Se ei ole terapiaa, ja sinulla tulee olla omat kohtalaiset voimavarat valmennukseen. Valmennus ei ole tarkoitettu vaikeiden menneisyyden ongelmien ratkaisuun. Tosin ensimmäisen valmennuskerran aihe voi olla juuri myös se, miten voin saada voimavaroja elämään. Voit päättää valmennussuhteen milloin tahansa, jolloin valmennuksen päättyessä tehdään loppuyhteenveto. Valmennukseen olet aina tervetullut uudestaan kun on sen tarve.


MITÄ HYÖDYT VALMENNUKSESTA
• Asetat selkeitä tavoitteita
• Löydät ja etenet kohtia omia tavoitteitasi
• Elämänmuutosten hallinta ja ratkaisujen löytäminen
• Innostut asioista ja elämästä, ja sen tarjoamista mahtavista mahdollisuuksista
• Rakennat parempaa ja kestävämpää itsetuntoa
• Löydät optimaalisen henkisen ja fyysisen voinnin
• lisää motivaatiota nykyiseen työhön tai löytämään uuden kiinnostavan työpolun sekä uusia menestymisen mahdollisuuksia


VALMENNUKSEN KULKU
Ensimmäisen valmennustapaamisen aikana selvitetään sinun tavoitteesi ja valmennuksen soveltuvuus sinulle. Valmennusprosessin pituus vaihtelee parista tapaamiskerrasta useiden kuukausien pituiseen valmennussuhteeseen, riippuen aiheesta.
Valmennus etenee sinun tahdissasi kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla.
Valmennukseni perustuu aktiiviseen kuunteluun ja läsnäoloon. Kysymysten ja harjoitteiden avulla löydät ja oivallat itsellesi parhaimmat ratkaisut. Valmentajan tehtävä ei ole neuvoa ja antaa ohjeita, vaan auttaa sinua omissa ajatuksissasi eteenpäin. Valmennuksessa keskustellaan luottamuksellisesti niistä aiheista, mistä sinä itse haluat.
Ensimmäinen valmennustapaaminen kestää noin 1 – 1,5 tuntia, jolloin tehdään peruskartoitus, sen jälkeen yksi valmennuskerta on noin 1 tunti. Valmennus tapahtuu rauhallisessa ja viihtyisässä työtilassani. Vaihtoehtoisesti, jos kasvokkain tapaaminen ja valmentaminen ei onnistu, on mahdollista tehdä valmennusta puhelimitse tai skypen kautta.

Yhden valmennuskerran hinta on 80 euroa. 

Mikäli haluat valmennusta mieluummin mieheltä (häneltä myös ruotsiksi), ota siinä tapauksessa yhteyttä Peter Holmbergiin: 
elaman.valmennus@gmail.com, nettisivut: www.elamanvalmennus.fi