Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALEOFIT

 

PaleoFit on tapa syödä ja elää. PaleoFit yhdistää ihmiselle luontaisen korjaavan syömisen, sekä nykyaikaiset ravintolisät kehon terveyden tueksi. PaleoFit on enemmän kuin ruokaa, koska mielikuvat, stressinhallinta, itselle sopiva liikunta ja lepo ovat kaikki tärkeä osa hyvää kokonaisvaltaista terveyttä. 

PaleoFit toteutetaan 90päivän kuurina, mutta on tarkoitus ja tavoite, että se opettaisi sinut uuteen tapaan elää ja olla – tapaan jossa syöt hyvin, nautit olosta ja voit paremmin. Tutkimusten mukaan Paleo ruokavalion tiedetään vaikuttavan kehoon monilla positiivisilla tavoilla, mm ehkäisemällä tyypillisiä elintasosairauksia tai hidastamalla mahdollisesti niiden etenemistä, korjaavan vuotavan suolen oireyhtymää, vähentävän hiljaista tulehdusta, normalisoivan painoa sekä paljon muuta. Sen voi, ja on tarkoituskin, toteuttaa sinun omien, henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan. 

PaleoFitissä syödään 4-5 kertaa päivässä hyvin ja monipuolisesti. Viljat ja maito eivät kuulu paleoon, mitä puhtaampaa, sen parempaa. Saat käyttöösi manuaalin sekä koko ajalle ravitsemuksen ammattilaisten ja Facebook-ryhmän tuen.  

Me olemme yksilöitä jokainen, ja erilaisissa elämäntilanteissa. Joku haluaa tehdä ruokavalioonsa tiukemman ryhtiliikkeen, joku toinen taas haluaa löytää uuden tavan olla. PaleoFit mukautuu sinun tavotteisiisi, mutta yksi tavoite on nostaa sinut ihan uudelle tasolle olla Sinä. 

Lisää infoa tulee webinaareina säännöllisesti, laita viestiä, niin saat seuraavien webinaarien aikatalut!