Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rentouttava Energiahoito

Tämän päivän elämä kaikessa hektisyydessään on hyvin kuluttavaa ja stressaavaa. Myös positiiviset asiat tuovat elämäämme stressiä, esimerkiksi muutto, työpaikan vaihto, naimisiiin meno... 

Lyhytaikainen stressi ei aiheuta kehollemme ongelmia, päinvastoin; se saa meidät usein jopa ylittämään itsemme. Mutta jos stressi muuttuu jatkuvaksi, jopa vuosia kestäväksi, se alkaa aiheuttaa kehossamme terveysongelmia. 

Siksi on siis hyvä ottaa itselleen aikaa ja vain nauttia olosta. Rentouttava Energiahoito on loistava tapa pysähtyä hetkeksi rauhoittumaan. Energiahoito tasapainottaa ja rauhoittaa, kehon jännitystilat purkautuvat. 

Energiahoito tapahtuu hiljaisuudessa tai rauhoittavan musiikin soidessa hiljaa taustalla, sinun maatessasi hoitopöydällä vaatteet päällä. 

Käyntiin varataan aina 1,5 tuntia aikaa, itse hoito kestää noin 45 minuuttia, sen jälkeen juomme kaikessa rauhassa kupin teetä ja juttelemme tai olemme hiljaisuudessa. Voit purkaa murheitasi tai jutella  niitä näitä tai voit lähteä pois heti hoidon jälkeen, miltä sinusta vain sillä hetkellä tuntuu. Toki voit myös lähteä pois heti hoidon jälkeen. 

Hoidon hinta on 60 euroa.