Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HYVINVOIVA 40+ - räätälöity ohjelma juuri sinun tarpeisiisi

Kun ruuhkavuodet ovat ohi, on vihdoin aika pysähtyä kuuntelemaan itseään, omaa hyvinvointiaan. Miten kehosi ja mielesi jaksaa? Oletko elinvoimainen, tunnetko iloa ja innostusta aamuisin kun heräät? Jos asiasi voisi olla paremminkin, tämä ohjelma voi olla juuri sinulle.

Helposti ajatellaan, että rupsahtaminen, väsähtäminen ja kaiken maailman pikku krempat kuuluu ikään ja ne nyt vaan pitää kestää.

Minä olen eri mieltä. Omasta kokemuksesta tiedän, ettei koskaan ole liian myöhäistä saada oloaan paremmaksi, elinvoimaisemmaksi ja innostuneemmaksi! Ei ole liian myöhäistä siihen, että sinäkin voisit herätä aamuun innostuneena, jaksaa päivän läpi motivoituneena ja kellahtaa illalla nukkumaan hyvät yöunet.

Kenelle 40+ ohjelma sopii?

  • sinulla on ylipainoa ja/ tai aineenvaihduntasi on hidastunut
  • sinulla on takana raskas lääkitysjakso tai sairastelukierre
  • sinulla on haasteita suolistosi kanssa
  • olet uupunut ja elinvoimaton
  • haluat muuttaa ruokavaliotasi
  • olet sokerikoukussa
  • sinulla on suuri halu tehdä muutoksia elämääsi
  • jne

Kenelle 40+ ohjelma ei sovi?

  • Jos sinulla on joku vakava, tällä hetkellä hoitoa vaativa sairaus (esim syöpähoidot), ohjelma ei sovi sinulle tällä hetkellä

Kurkkaa eri versiot, mikä niistä olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Voimme myös räätälöidä sinulle oman version, jos valmiista ei löydy sinulle sopivaa.

Kaikkiin ohjelmiin kuuluu ruokavalion tarkistus (pohditaan yhdessä riittääkö ruokavalion tarkistus vai haluatko CellReset –ohjelman tueksesi), katsotaan ravintolisäasiat kuntoon. Eri versiosta riippuen sovitaan tapaamiset tai skype-keskustelut, joissa pureudutaan mielen haasteisiin.

 

Elämäsi siiville 1
Tämä ohjelma sopii sinulle, kenellä perusasiat ovat kunnossa, mutta on vähän päässyt mieli ja keho rupsahtamaan, etkä tunne oloasi hyväksi. Painoa on muutama kilo liikaa ja syöminen on välillä mitä sattuu. Ohjelman kesto 3 kuukautta.

Elämäsi siiville 2
Tarvitset hieman enemmän fiksausta kuin ykkösessä. Olet ehkä sokerikoukussa, käytät turhan usein alkoholia kun elämä harmittaa, tai syöt aivan liian epäterveellisesti. Painoa voi olla enemmänkin kuin vain muutama ylimääräinen kilo. Keho on ehkä alkanut jo reagoimaan laiminlyönteihin. Ohjelman kesto 4-6 kk.

Elämäsi siiville 3
Tässä on jo työsarkaa enemmänkin. Diabetes saattaa uhata ja ylipainoa on reippaasti, kaikenlaista muutakin kremppaa on kehoon jo kertynyt. Suolistossa voi olla haasteita, samoin iho-ongelmat voivat olla ikäviä ja ehkäpä mielialakin on huono. Ohjelman kesto 6-12 kk.