Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HYVINVOIVA 40+ - räätälöity ohjelma juuri sinun tarpeisiisi

Kun ruuhkavuodet ovat ohi, on vihdoin aika pysähtyä kuuntelemaan itseään, omaa hyvinvointiaan. Miten kehosi ja mielesi jaksaa? Oletko elinvoimainen, tunnetko iloa ja innostusta aamuisin kun heräät? Jos asiat voisi olla paremminkin, tämä ohjelma voi olla juuri sinulle. 

Helposti ajatellaan, että rupsahtaminen, väsähtäminen ja kaiken maailman pikku krempat kuuluu ikään ja ne nyt vaan pitää kestää.

Minä olen eri mieltä. Omasta kokemuksesta tiedän, ettei koskaan ole liian myöhäistä saada oloaan paremmaksi, elinvoimaisemmaksi ja innostuneemmaksi! Ei ole liian myöhäistä siihen, että sinäkin voisit herätä aamuun innostuneena, jaksaa päivän läpi motivoituneena ja kellahtaa illalla nukkumaan hyvät yöunet. 

Hyvinvoiva 40+ on sinulle, jolla on aikaa ja halua alkaa korjaamaan omaa tilannettasi. Ohjelma räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, siihen kuuluu esim maksan puhdistus, ravintolisien tarpeen kartoitus, life coaching, kehon kokonaisvaltainen puhdistus, painon pudotus tai vaikkapa ruokavalion korjaus. 

Kenelle 40+ räätälöity ohjelma sopii?

  • sinulla on ylipainoa ja/ tai aineenvaihduntasi on hidastunut
  • sinulla on takana raskas lääkitysjakso tai sairastelukierre
  • olet uupunut ja elinvoimaton
  • haluat muuttaa ruokavaliotasi
  • olet sokerikoukussa
  • jne

Jos tunnistit itseäsi ylläolevista ja haluat jutella lisää, niin ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika tai soitellaan. Kartoitetaan tilanteesi ja teen sinulle ehdotuksen kustannusarvioineen, teet päätöksen vasta sen jälkeen. Kartoitus on veloitukseton.

HUOM! Jos sinulla on joku vakava, tällä hetkellä hoitoa vaativa sairaus (esim syöpähoidot), ohjelma ei sovi sinulle tällä hetkellä.