Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HCA - Vitamiini- ja hivenainemittaus

Tiedätkö, saatko riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Onko sinulla aavistustakaan siitä, imeytyvätkö ne kehoosi? 
Oletko voimaton, nuutunut, uupunut - onko elämä kiireistä ja stressaavaa? Miten vatsasi voi? Nukutko hyvin?

Ainutlaatuisen HCA-ravintoainemittauksen avulla saat arvokasta tietoa kehostasi ja siitä, mitä muutoksia ruokavalioosi tai ravintolisiisi tulisi tehdä, jotta tuntisit olosi energisemmäksi.

Mittauksessa tarkastellaan esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Vitamiinit
  • Kivennäis- ja hivenaineet
  • Happo-emästasapaino
  • Ruoansulatus
  • Sydän ja verisuonet
  • Aivot ja keskushermosto
  • Raskasmetallit
  • Immuunijärjestelmä
  • Koentsyymit

Mittaus voidaan tehdä joko kaikista 13 eri osa-alueesta, jolloin hinta on 50 euroa ja tapaaminen kestää 45-50 min. Lyhyempi noin puolen tunnin mittaukseen tulee esim vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, ruoansulatus, happo-emästasapaino ja koentsyymit, puolen tunnin mittauksen hinta on 30 euroa. Muualla kuin toimitiloissani tehtäviin mittauksiin tulee 5 euron lisämaksu. Hinta sisältää tuloksien analysoinnin ja ravinto- ja lisäravinnesuositukset.  

Mittaus tapahtuu pitämällä minuutin ajan sensoria jommassa kummassa kädessä. Laite lähettää matalaa sähkömagneettista säteilyä, jonka tietokone tulkitsee.

Huomioitavaa mittauksesta: 
Kofeiinijuomia ei tule nauttia tuntiin ennen mittausta. Jos on Sinulla on sydämentahdistin, valitettavasti mittausta ei voi tehdä.
Jos Sinulla on keinonivel vain toisella puolella, niin mittaus onnistuu laittamalla sensori toiseen käteen. Sormukset otetaan mittauksen ajaksi pois. 

Health Concept Analyzer-mittaus yhdistää lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot! 

Mitä Health Concept Analyzer -mittalaitteella mitataan? 
HCA -ravintoainemittauksella on tarkoitus kartoittaa ravintoainepuutoksia, se on suuntaa antava terveyden tarkkailulaite. HCA -mittalaite ei anna lääketieteellistä diagnoosia, eikä sillä mitata sairauksia, se ei korvaa lääkärissä tai laboratoriossa käyntiä.

Miten Health Concept Analyzer -mittaus tapahtuu?
Mittaus tapahtuu siten, että mitattava pitää kädessään sensoria, joka kerää muutaman minuutin aikana tietoa elimistön toiminnoista. Laite mittaa sekä kunkin testattavan aineen aiheuttaman reaktion voimakkuuden että reaktiotyypin. Se vertaa tuloksia viitearvoihin, joiden avulla voidaan tunnistaa poikkeavat reaktiot. HCA -mittauslaitetta ei kuitenkaan käytetä sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa antava, täydentävä mittausväline.

Miten Health Concept Analyzer-mittalaite kerää tiedon kehosta?
Kvanttilääketiedeteorian mukaisesti laite rekisteröi ihmissolujen lähettämät heikot magneettikentät ja analysoi ne ja määrittää tietojen perusteella tärkeimmät alueet eli laite mittaa henkilön terveydentilaa juuri mittaushetkellä.
Perustesti muistuttaa tietokoneen virustarkistusta. Laite analysoi kaikista kehon soluista, elimistä ja kudoksista mittaamansa tiedot. Laite pyrii määrittämään, mitkä aiheuttaa stressiä elimistössä. Jos noin kymmenessä solussa on toiminnallisia häiriöitä, ne voidaan tunnistaa Health Concept Analyzer -mittauslaitteella. Näin voidaan sulkea pois mahdollinen kehon epätasapainotila ja vaalia terveyttä.

Mitä on magneettiresonanssianalyysi?
Magneettiresonanssianalyysi on esimerkiksi ultaäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Magneettiresonanssianalyysi tarjoaa uusia mahdollisuuksia aineiden tutkimiseen. Se mittaa tutkittavan aineen reaktiovoimakkuuden ja - tavan ja määrittää niiden poikkeavuuden normaalista vertaamalla reaktiota muihin aineisiin. Magneettiresonanssi on Nikola Teslan vuonna 1902 patentoima sähköenergian siirtotekniikka.

Analyysin toimintaperiaate
Ihmiskeho on järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä soluja, jotka kasvavat, kehittyvät, jakautuvat, vahvistuvat ja kuolevat. Näin kudokset uusintavat itseään ja pysyvät toimintakykyisinä. Aikuisen ihmisen elimistössä jakautuu joka sekunti noin 25 miljoonaa solua. Verisolut uusiutuvat noin sadan miljoonan solun minuuttivauhtia. 
Keskeinen tekijä solujen jakautumis- ja uusiutumisprosessissa on solun ionien aikaansaama sähköinen varaus. Sähkövaraus tuottaa sähkömagneettisia aaltoja eli säteilyä. Ihmiskehossa jatkuvasti syntyvä sähkömagneettinen säteily kuvastaa elimistön toimintaa, ja siksi sen perusteella voidaan arvioida ihmisen kehon tilaa.
Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin.
Fysikaalinen mittausmenetelmä perustuu niin sanottuihin Fourierin muunnoksiin. Muunnosta käytetään signaalinkäsittelyssä erilaisiin taajuusanalyysiä vaativiin sovelluksiin. Fourierin muunnoksen avulla kehon signaalit jaetaan taajuuskomponentteihin, jotta signaalit eri kehon osista voidaan erottaa toisistaan.

Toimintatarkkuus
Mittalaite havaitsee terveydentilaan vaikuttavat poikkeamat. Mittaustarkkuus on n. 80%. Mittaus antaa riittävää tietoa terveyden ylläpitämiseen.