Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VIHDOIN ODOTUKSIANI VASTAAVA RAVINTOLISÄSARJA!

Olen työskennellyt lähes 15 vuotta ravintolisiä valmistavissa tukkuyrityksissä ja käyttänyt tuotteita itse (runsaasti) päivittäin. Kun törmäsin suoramarkkinoinnin kautta toimivaan, saksalaiseen patentoituun ravintolisäsarjaan, olin erittäin skeptinen. Mutta jo ensimmäinen kokeilu sai aikaan kehossani sellaisen vaikutuksen, etten ole koskaan aiemmin saanut sitä ravintolisien kautta - olin täysin vakuuttunut. 

Tuotteissa on luonnolliset raaka-aineet hedelmistä ja vihanneksista, ei synteettisiä vitamiineja, kaikki ravintoaineet vesiliukoisessa muodossa! Valmistusmenetelmä on sertifioitu ja se takaa tasaisen, ehdottoman korkean laadun ja täyden puhtauden, tuotteilla on lisäksi yli 40 patenttia, joka jo kertoo sen, että laatuun ja tuotekehitykseen on panostettu todella paljon!

Usein kuulee kovasti ihmettelyjä, miksi ravintolisiä pitäisi syödä, kun monipuolisesta ruoasta saa kaiken tarvitsemansa. Niin varmaan saikin - 50 vuotta sitten. Tämän päivän tehoviljely pitää huolen siitä, että kasviksissa ja hedelmissä on huomattavasti vähemmän ravinteita kuin silloin joskus, kun kasvikset saivat rauhassa kasvaa muhevassa mullassa ja vitamiinit pääsivät kunnolla kehittymään auringon paisteessa. 

Haluaisitko sinä voida hyvin? Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivat ravintolisät! 

Suoraan verkkokauppaan pääset tästä

Tukkuasiakkaana saat tuotteesi 20% edullisemmin, kysy lisää tästä mahdollisuudesta! 


Huipputuotteet urheilijalle - l
isää tehoa suoritukseen ja parempaa palautumista! 

Sekä harraste- että huippu-urheilijoille tämä huipputason tuotesarja auttaa paitsi upeisiin suorituksiin, myös uskomattoman hyvään palautumiseen. Patentoitu imeytyminen takaa ravintoaineiden saannin solutasolle saakka. 

Tiesitkö, että suoliston kunto, ravintoaineiden laadukkuus ja hyvä imeytyminen ovat ensisijaisen tärkeät urheiljalle. Pelkkä tehokas ja oikeaoppinen treeni ei riitä, myös suoliston täytyy olla kunnossa, sillä sitä kautta ravinteet imeytyvät. Jos oikeaoppisesta treenistä huolimatta et kehity tai palautuminen on huonoa, tilanne kannattaa tarkistaa. Edustamallani ravintolisäsarjalla on saatu huikeita tuloksia!

Lisäinfoa urheilijalle löydät täältä, ja kauppaan pääset tästä  

Saat kauttani nämä laadukkaat, patentoidut ravintolisät, ota ihmeessä yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivat tuotteet!  

Pääset verkkokauppaan tästä, mutta jos olet kiinnostunut saamaan tuotteesi edullisemmin, niin ota yhteyttä sähköpostilla tai soita.