Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


cellRESET -hyvinvointiohjelma 

Ainutlaatuinen, asiantuntijoiden kehittämä Lifestyle-ohjelma - cellRESET!!

cellRESETissä käytetään tukena huippulaadukkaita orgaanisia ravintolisiä, syödään puhdasta ravintorikasta ruokaa paljon ja usein. That’s it. Ei mitään tylsiä, epäterveellisiä ateriankorvikkeita tai syömättömyyttä. Kehokuuri onnistuu parhaiten, jos olet sekasyöjä, mutta myös fleksitaristille, lakto-ovo-pescolle tai lakto-ovo-vegetaristille kuurin ruokavalio käy, vegaanille kuuri on vaikea toteuttaa. 

Tuntuuko, että haluaisit vihdoin aloittaa terveemmän ja/tai hoikemman elämän? Haluatko lisää motivaatiota treeniin, tai ehkä palautua paremmin? Onko sinulla lähiaikoina tärkeä tapahtuma tai vaikka lomamatka, jossa haluat näyttää fressiltä ja vailla turhia turvotuksia? Tai ehkä haluat kohentaa terveyttäsi, vähentää allergista oireilua, kuntouttaa suolistoasi tai parantaa ihosi kuntoa? Tai ehkä on vain aika suoda omalle keholle lepo- ja eheytymishetki.

Suosittelen sinulle lämpimästi kansainvälistä cellRESET-ohjelmaa, jossa rasva palaa, mutta lihasmassa säilyy! 

cellRESET on ainutlaatuinen hyvinvointiohjelma, joka aktivoi aineenvaihduntasi ja korjaa hormonitasapainon alkuperäisasetuksille.
Maailma on täynnä pikadieettejä, cellRESET, vaikka siinä putoaa kilot nopeasti, ei ole sellainen. Pikadieeteissä ei vaarallinen sisäelinrasva häviä, cellRESETissä sekin tapahtuu!

cellRESETin tavoitteena voi olla painonpudotus tai parempi yleinen terveydentila ja hyvinvointi.
Mikäli haluat päästä eroon kiloista, vatsavaivoista, närästyksestä, kuorsaamisesta, turvotuksista, suolisto-ongelmista jne, noudata ohjelmaa oman valmentajasi (eli minun) tuella kirjaimellisesti, niin onnistut varmasti.

cellRESET 28+60 päivän hyvinvointiohjelma toteutetaan aluksi ilman sokeria ja suolaa, jolloin haima saa levätä ja solujen insuliinireseptorit puhdistua. Ensimmäisen kuukauden aikana tapahtuu yleensä ihan huikeita tuloksia jaksamisen ja painon suhteen. Seuraavat 60 päivää opetellaan elämään puhtaamman kehon kanssa, tutustutaan siihen, mitä keho oikeasti tarvitsee ja mitkä ruoat tuo hyvää oloa.

Kuurin kustannukset jaksottuu kolmen kuukauden ajalle. Ensimmäisen kuukauden veloitus on n 190 euroa, kaksi seuraavaa kuukautta n.90 euroa. Hinta sisältää ohjeet, ravintoneuvojan (minun) tuen ja ohjauksen sekä ravintolisät.

cellRESETin voit toteuttaa missäpäin maailmaa tahansa, tuotteet tulevat sinulle postissa ja valmennus voidaan hoitaa verkossa, lisäksi Facebookissa on erittäin aktiivinen, 6000 ihmisen ryhmä, jossa on mahtava tsemppihenki!  

Ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää! 

Kurkkaa myös oheinen englanninkielinen video!