Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CELLRESET -KEHOKUURI

Kehokuurivalmennukset pyörivät koko ajan, kysy sähköpostilla lisää tai soita!  

 

HCA-mittaus

Tiedätkö, saatko riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Onko sinulla aavistustakaan siitä, imeytyvätkö ne kehoosi? 

Oletko voimaton, nuutunut, uupunut - onko elämä kiireistä ja stressaavaa? Miten vatsasi voi? Nukutko hyvin? 

Ainutlaatuisen HCA-ravintoainemittauksen avulla saat arvokasta tietoa kehostasi ja siitä, mitä muutoksia ruokavalioosi tai ravintolisiisi tulisi tehdä, jotta tuntisit olosi energisemmäksi.

 


 

RAVINTONEUVONTA

Kaipaatko neuvoja omaan ravitsemukseesi, haluatko muuttaa jotain tai saada omaan ruokavalioosi jotain parannusta tai uusia ideoita?

Aikoja joustavasti päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin

 

Hyvinvoiva 40+ elämäsi kuntoon -ohjelma! 

Kun ruuhkavuodet ovat ohi, katse kääntyy omaan itseen, omaan hyvinvointiin. Miten kehosi ja mielesi jaksaa? Oletko elinvoimainen, tunnetko iloa ja innostusta aamuisin kun heräät?

Omasta kokemuksesta tiedän, ettei koskaan ole liian myöhäistä saada oloaan paremmaksi, elinvoimaisemmaksi ja innostuneemmaksi! 

Ohjelma räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, ohjelmaan kuuluu esim maksan puhdistus, kehon kokonaisvaltainen puhdistus, life coaching tai vaikkapa ruokavalion korjaus. 

Kenelle 40+ räätälöity ohjelma sopii?

  • sinulla on ylipainoa ja/ tai aineenvaihduntasi on hidastunut
  • sinulla on takana raskas lääkitysjakso tai sairastelukierre
  • olet uupunut ja elinvoimaton
  • haluat muuttaa ruokavaliotasi
  • olet sokerikoukussa
  • jne

Jos tunnistit itseäsi ylläolevista ja mielestäsi voisit voida paremminkin, sinulla on aikaa ja halua panostaa omaan itseesi, ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika tai soitellaan. Kartoitetaan tilanteesi ja teen sinulle ehdotuksen kustannusarvioineen, teet päätöksen vasta sen jälkeen. Kartoitus on veloitukseton.

HUOM! Jos sinulla on joku vakava, tällä hetkellä hoitoa vaativa sairaus (esim syöpähoidot), ohjelma ei sovi sinulle tällä hetkellä.